Viimeisin päivitys: 28.8.2023 (Edellinen päivitys 19.3.2022)

Toimitamme tilauksia tällä hetkellä ainoastaan Suomeen.
We only ship to Finland at the moment.
Tilauksen tekijän tulee olla Suomessa asuva, 18 vuotta täyttänyt henkilö.

TOIMITUSTAVAT

Käytämme toimitustapoina Postin palveluja sekä Matkahuollon palveluja. Toimitamme yksittäiset paidat ja pipot (jos ne mahtuvat kirjekuoressa) asiakkaalle suoraan kotiin Postin Pikkupakettina jotta asiakkaan ei tarvitsisi hakea tilaustaan kaukaa. Jos tilattavat tavarat eivät mahdu Pikkupakettiin (alle 3cm), toimitustavaksi valitaan se vaihtoehto jonka asiakas on tilaukselleen valinnut. Pidätämme oikeuden valita toimitustavan Pikkupaketin ja S-paketin välillä.
Emme toimita tuotteita postiennakolla.

TUOTTEIDEN HINNAT

Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (€) ja ne sisältävät arvonlisäveroa 24%. Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen muutoksiin.

TOIMITUS- JA KÄSITTELYKULUT

Toimituskulu tilauksille on 3€-7€ riippuen tuotteista. Asiakas saa itse valita toimitustavan kassalle mentäessä. Tarrojen toimituskulu on edullisempi (kirje).
Käytämme seuraavia toimitustapoja:
Matkahuolto Lähi-paketti, Postipaketti ja Pakettiautomaatti. Toimituskulu sisältää voimassaolevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

TOIMITUSAIKA 3-15 arkipäivää hyväksytyille tilauksille

Toimitusaika on riippuvainen valitusta maksutavasta. Kun tilaus on hyväksytty, tilaus toimitetaan 3-15 arkipäivän kuluessa.
Sähköpostitse tehdyt tilaukset: tilaus hyväksytään kun ennakkomaksu on rekisteröitynyt tilillemme.
Maksuvaihtoehtona tilisiirto: tilaus hyväksytään kun ennakkomaksu on rekisteröitynyt tilillemme
Verkkomaksuilla maksetut: tilaus on heti hyväksytty ja toimitusaika on 3-15 arkipäivää
PayPal-maksut: tilaus on heti hyväksytty ja toimitusaika on 3-15 arkipäivää.
Pyrimme toimittamaan varastossa olevat tuotteet välittömästi. Mutta, jos tilauksessa on tuotteita, jotka joudumme valmistamaan (esim. t-paidat teksteillä), toimitusaika voi olla pidempi kuin 3 arkipäivää. Kiireellisissä tapauksissa suosittelemme, että ottaisitte yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuotteiden saatavuuden voi myös varmistaa PERUSTUOTTEET-tuoteryhmän kautta.

SÄHKÖPOSTITILAUKSET

Veloitamme sähköpostitse tehdyistä tilauksissa erillisen 4€n palvelumaksun (sis. alv),
Sähköpostitilauksissa maksuvaihtoehtona on ainoastaan tilisiirto ennakkomaksulla.
Laitamme sähköpostitilaukseen ohjeet maksamiseen. Ohjeessa on maksun saaja, tilinumero, viitenumero ja eräpäivä. Käsittelemme tilauksen vasta kun maksu näkyy tilillämme.
Tilaus toimitetaan 3-15 arkipäivän kuluessa siitä hetkestä kun maksu näkyy tilillämme.

MAKSUTAVAT

Voit maksaa ostoksesi tilisiirrolla, luottokortilla (PayPal) tai verkkomaksuilla ja osamaksuilla Paytrail-palvelun kautta.
Verkkomaksut kulkevat Paytrail maksupalvelun kautta. Paytrail tilittää kauppiaalle tilausten maksut.
Jos haluat käyttää luotollista maksutapaa, ja saada tilauksesta laskun, jonka maksat myöhemmin, tai maksaa tilauksesi erissä, valitse maksutavaksi Paytrail!
Jos teet tilauksen sähköpostilla, maksutapoina ovat tilisiirto (ennakko) tai PayPal.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com