PAINATUKSET VALMISTETAAN SUOMESSA
Käytämme tuotantoportaassa ainoastaan Suomessa sijaitsevia, suomalaisten yritysten palveluita.

KAKSI ERILLISTÄ ASIAA: KUVAVARASTO & TEKSTIILIVARASTO
Lähestulkoon kaikki valikoimastamme löytyvät tuotteet valmistetaan sitä mukaa kun niistä saapuu tilaus meille. T-Mafia ei pidä varastoa kaikista kuvistaan ja kaikista tilattavista paitamalleistaan. Käytännössä, esimerkiksi tekstipaita koostuu kahdesta eri elementistä: kuvasta ja tekstiilistä.

T-paita + kuva = TuoteTuotekuvat
Lähes kaikki T-Mafiassa olevat kuvat ovat viitteellisiä ja ne on rakennettu tuotekuviksi digitaalisesti. Tuotekuvissa olevat kuvat ovat juuri sen näköisiä kuin valmiissa tuotteessakin. Tuotekuvan PERUS-paita on esimerkiksi tehty esittämään paidan kokoa S.

Tuoteominaisuuksien valitseminen tilatessa
Tuotteen värivaihtoehdoissa saattaa olla värin lisäksi maininta (erikoisväri) tai (mittatilaus!). Näistä molemmat merkinnät tarkoittavat tuotteen normaaliväreistä poikkeavaa vaihtoehtoa, ja ne käsitellään kustomoituina, eli räätälöityinä tuotteina. Merkinnän vuoksi voimme tarjota asiakkaillemme laajemman väriskaalan tuotteillemme. Kaikki muut värit ilman erikoismerkintää ovat perusvärejä, ja niitä koskee normaali palautusoikeudet (lukuun ottamatta tuotemerkintää "räätälöitävä tuote"). Poikkeuksellisesta palautusoikeudesta ilmoitetaan tuotteen kohdalla. Kaikkia katalogimme tuotteita on saatavilla perusväreissä! Minkä tahansa kuvamme saa minkä tahansa väriseen tekstiiliin, jos haluttu tekstiilin väri löytyy värikartaltamme ja kuva sopii tekstiilin mittoihin.
Voit tarkistaa kaikki vaihtoehdot malli-, väri- ja mittataulukostamme.

T-MAFIAn logon käyttö tekstiileissä
Painamme kaikkiin omiin paitamalleihimme logon niskaan, jollei paidan varsinainen kuva ole selässä. Logo prässätään niskalapun kohdille lähelle kaulustikkausta. Jos paidan kuva on selässä, logo painetaan niskalapun alle paidan sisäpuolelle (poikkeuksena hupparit ja colleget). Logon väri riippuu tekstiilin väristä.
Uusi logo on otettu käyttöön vuonna 2016, ja sitä käytetään tilatuissa tekstiileissä.
Logo painetaan ainoastaan T-paitoihin, vauvan bodeihin ja ekokasseihin. Huppareissa ja collegeissa logo painetaan erilliselle kangastilkulle ja ommellaan tekstiiliin kiinni. Collegessa ja hupparissa logo ommellaan sisäpuolelle. Pipossa takasauman kohtaan ommellaan T-Mafian "niskalenkki", josta pipon saa vaikkapa roikkumaan naulakkoon.HUOM: emme paina logoa niskaan ulkopuolelle OMA TEKSTI-tuotteisiin! Logo painetaan paidan sisäpuolelle niskalapun alle (poikkeuksena hupparit ja colleget). Valikoimastamme löytyy tuotteita, joissa on mahdollisuus muuttaa jokin tietty kohta painetusta kuvasta, esimerkiksi ikäpaidoista löytyy tuotteita, joiden vuosilukuihin voi vaikuttaa. Nämä eivät ole Oma teksti-tuotteita, vaan paitamallistoomme kuuluvia tuotteita. Logo painetaan paidoissa normaalisti paidan ulkopuoilelle niskalapun kohdalle.
Kaikkien tuotteiden painatukset ovat T-Mafian suunnittelemia, ja niiden käyttö- ja valmistusoikeus on ainoastaan T-Mafialla. Täsmälleen samanlaisia kuvia ei pitäisi lain puitteissa näin ollen olla saatavilla muista kaupoista kuin T-Mafian verkkokaupasta, tai T-Mafian valtuuttamilta myyjiltä. Uudistamme myös joitain suosituimpia kuviamme aika-ajoin, jotta ne olisivat uniikimpia. Emme valmista samoja kuvia satoja kappaleita, vaan pyrimme säilyttämään kuviemme harvinaisuuden ja ainutlaatuisuuden.

KÄYTETTY PAINOMENETELMÄ
Käytämme kuvissamme lämpösiirtomateriaaleja, joita saa vain alaan perehtyneiltä ammattilaisilta. He takaavat painomateriaalien laadun käyttämällä parhaita tulostuslaitteita sekä tulostemateriaaleja. Kuvat painetaan tekstiileihin käyttämällä lämpöprässiä, jolloin tulos on kestävä. Emme käytä marketeista hankittuja, silittämällä kiinni saatavia siirtokalvoja, vaan käyttämämme materiaali tarvitsee huomattavasti suuremman lämpötilan ja paineen tarttuakseen tekstiiliin jämäkästi kiinni. Kuvamme ei näin ollen irtoa pesussa, kunhan muistat noudattaa pesuohjeita. Mottonamme on syystäkin "ei mitään vi##un toripaitoja", joka omalta osaltaan kertoo tuotteidemme kestävyydestä!
T-Mafian tuotteiden pesunkestävyyttä on myös testattu lapsiperheissä, joissa on todettu materiaalien olevan erittäin laadukkaita, ja kestävän pesusta pesuun!

SAATAVILLA OLEVAT KOOT MALLEITTAIN

VÄRIVAIHTOEHDOT
Huomioitavaa: kaikkiin tuotteisiin ei ole samoja värivaihtoehtoja tarjolla. Väri valitaan tuotteen ominaisuuksista ennen kuin tuote lisätään ostoskoriin. Jos haluamaasi värivaihtoehtoa ei ole tuotteen kohdalla saatavilla, ja välttämättä haluat sen, niin ota yhteyttä tuotantoomme osoitteeseen t-mafia@t-mafia.fi. Voimme tarvittaessa myös valmistaa minkä tahansa T-Mafiasta löytyvän kuvan perusteella huppareita ja collegepaitoja. Aikuisille tarkoitettujen teksti- ja kuvapaitojen kuvat on siten myös mahdollista saada esimerkiksi lasten kokoihin ja ekokasseihin, ja päin vastoin.

MERKIT
Käytämme paidoissa ja tällä hetkellä tuotepohjina Sol's -merkkiä (ks. katalogi logokuvakkeesta)-merkkejä. Jos tuotepohja on syystä tai toisesta varastosta tai maahantuojalta loppu, pidätämme oikeuden käyttää vastaavaa tuotepohjaa tuotteissamme.PESUOHJE PAIDOILLE
Pesulämpötila: 40°C, käännä tekstiili nurinpäin!
Venytys muotoon märkänä ennen kuivumaan laittamista.
Ei kuivausrumpuun! (tekstiili kutistuu)
Silitys: nurjalta puolelta medium-lämpötilalla (kaksi pistettä), ei kuvan kohdalta.

PESUOHJE PIPOILLE
KANGAS - pesulämpötila: 40°C, käännä tekstiili nurinpäin!
FLEECE - pesulämpötila: 30°C
Ei kuivausrumpuun.
Kangaspipon voi silittää medium-lämpötilalla, mutta ei kuvan kohdalta.
Jos pipossa on FLEECE-vuori, pipon pesulämpötila on 30°C

PESUOHJE ALUSVAATTEILLE
Pesulämpötila: 40°C, käännä tekstiili nurinpäin!
Pesu mieluiten pesupussissa.
Ei huuhteluainetta.
Ei kuivausrumpuun.