Tietoa palautuksista

Tämä tieto laitetaan sinulle mukaan tilauksesi yhteydessä!

(poikkeus: tarrat ja muut kirjeitse postimerkillä toimitettavat tilaukset)

TARKASTUS

Tarkastathan tilauksesi heti kun se on saapunut sinulle. Jos siinä ilmenee valmistus- tai laatuvirhe,
ota heti yhteyttä T-Mafiaan osoitteella t-mafia@t-mafia.fi
Voit ottaa meihin myös yhteyttä oman tilin kautta, kun tarkastelet tekemääsi tilausta. Viestintä voidaan hoitaa kaupan kautta.
Teethän ilmoituksen seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tuotteen saapumisesta. (poikkeus: joulu, isänpäivä, äitienpäivä)

PALAUTUS / VAIHTO

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, jollei tuotteen kuvauksessa tai ominaisuudessa ole toisin mainittu. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja uudelleen myytävässä kunnossa. Palautusoikeutta ei ole hygieniatuotteilla tai myyntikelvottomilla tuotteilla, sekä erikoisvärisillä, mittatilaus- ja räätälöidyillä tuotteilla. (Poikkeus: laatu- tai valmistusvirhe).
Tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta.
Voit palauttaa tuotteen T-Mafialle haluamallasi tavalla kuitenkin niin, että palautuksesta ei koidu meille kohtuuttomia kustannuksia. Annamme mielellämme lisäohjeita mahdollisimman edulliseen palautukseen, kun otat meihin yhteyttä sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan sähköpostiisi mahdollisimman pian (1-4 arkipäivää) ja antamaan tarvittaessa tarkempia ohjeita palautukseen.
Paras palautustapa meidän kannaltamme on joko kirje tai asiamiesposti. Mutta vaihtoehdoksi käy myös lähin Postin pakettiautomaatin, Matkahuollon tai Ärrä-paketin toimipiste. Postinumero: 55800 (Imatra)

** T-Mafia ei korvaa palautuksesta aiheutuvia kuluja. **

Maksun palautus

Palautamme asiakkaalle palautettavien tuotteiden hinnan täysimääräisenä kun palautusehdot täyttyvät. Palautuksen summa tehdään alkuperäisen maksutavan mukaisesti sille tilille jota asiakas on käyttänyt tilausta tehdessään. Emme palauta rahoja tilisiirrolla jos tilauksen maksutapa ei ole ollut tilisiirto.

Ilmainen toimitus tilauksen yhteydessä

Jos tilaukseen on liittynyt mainoskampanjan tai muun tarjouksen mukainen ilmainen toimitus ja palautus aiheuttaa ehtojen mitätöinnin, on kauppiaalla oikeus vähentää tilauksen aiheuttama postikulu asiakkaalle palautettavasta summasta. Esimerkki: Asiakas on saanut ilmaisen toimituksen tilauksensa yhteydessä jos ostosten summa ylittää tietyn rajan. Jos tuotteita palautetaan sellaisen arvon verran, että ilmainen toimitus mitätöityisi tilausvaiheessa, kauppiaalle aiheutuneet toimituskulut voidaan vähentää palautettavasta summasta. Huomioitavaa: tulemme vastaan toimituskuluissa, ja asiakkaalta ei välttämättä veloiteta kauppiaalle aiheutuneita todellisia toimituskuluja tilauksen yhteydessä.

VALMISTUSVIRHE

Ota aina yhteyttä, jos tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin muu omasta toimestamme aiheutunut erhe. Haluamme vaihdon tai palautuksen olevan mahdollisimman mutkatonta asiakkaillemme!