Muutoksia verkkokauppaan

Olemme päivittämässä verkkokauppaamme kesän aikana ja tästä johtuen sivustollamme saattaa esiintyä katkoksia.
Aikaisempien tehtyjen tilausten tarkastelu asiakasprofiilista ei ole muutoksen jälkeen enää mahdollista. Voimme kuitenkin tarvittaessa saada tiedot aikaisemmista tilauksista asiakkaan näin halutessa.

Otamme käyttöön vierailijan tilausmahdollisuuden. Tilin luonti tosin kannattaa edelleenkin, koska uudelleen tilatessa sinun ei tarvitse täyttää joka kerta uudelleen asiakastietojasi. Lisäksi monet erikoistarjouksemme ja kampanjamme koskevat ainoastaan tilin luoneita asiakkaitamme. Uutiskirjeen tilaaminen siis kannattaa!

Verkkokauppamme muuttuu myös täysin suomenkieliseksi. Pyrimme tällä estämään turhia sekaannuksia toimitusten suhteen. Toimitamme edelleen tuotteita ainoastaan Suomeen. Olemme myös harkitsemassa muita vaihtoehtoja.

Muutoksia tuotteisiin

Päivitämme samalla tuotevalikoimaamme. Olemme uudistaneet suuren määrän printtejä, sekä niiden tuotekuvat. Tämä saattaa tarkoittaa myös sitä, että jo tilaamasi tuote muuttuu harvinaiseksi kappaleeksi! Tiesithän, että muutamme aika ajoin suosikkituotteiden printtejä, jotta saamme pidettyä tuotevalikoimamme mahdollisimman uniikkina.

Poistamme myös tuotteen ominaisuuksista “erikoisväri”-merkinnän. Tämä tarkoittaa sitä, että miltei koko tuotevalikoimallamme on palautusoikeus. Ainoastaan räätälöitävät tuotteet, tai osittain räätälöitävien tuotteiden palautusoikeus pysyy ennallaan. Osittain räätälöitävissä tuotteissakin annamme palautusoikeuden jollekin tietylle värille tai printille. Tuotteen kohdalla on kuvauksessa aina maininta, mitä väriä ja tekstiä palautusoikeus koskee.

Tiesitkö, että meillä on PERUSTUOTTEET-kategoria, josta voi käydä tarkastelemassa sen hetkistä fyysistä tuotevarastoamme? Kaikki varastostamme löytyvät tuotepohjat ovat tilattavissa. Eli, jos haluamastasi tuotteesta ei löydy mieleistä T-paidan väriä, sinun on mahdollista pyytää meiltä toisen värinen T-paita jos se löytyy varastostamme. Saatamme toisinaan ottaa hetkellisesti hyvinkin erikoisia tuotevärejä valikoimaamme. Kannattaa siis kahlata perustuotteet läpi, niin saatat saada tuotteesi erikoisvärisenä. Sivustoltamme löytyy ohjeet kuinka tällaisessa tilanteessa tulisi toimia.

Olemme panostaneet uudistetun tuotevalikoimamme myötä naisille suunnattuihin T-paitoihin. Iso osa valikoimastamme on mahdollista saada muotoon leikatussa Lady-cut T-paitamallisena, joka on perus T-paitaan nähden huomattavasti kapeampi ja niissä on sivusaumat. Jokaisessa tuotteessa on liitettynä välilehdellä mittataulukko, josta tuotteen mitat voi tarkistaa ennen tilaamista.