I do my own stunts – paidat kesäksi tai talveksi

Yleensähän T-paidat ovat tarkoitettu kesäksi, mutta ihan yhtä hyvin niitä voi pitää talvellakin. Ja löytyyhän valikoimastamme myös collegepaidat ja hupparit, jotka soveltuvat talvikäyttöön paremmin kuin erittäin hyvin.

Pue talvella T-paidan alle pitkähihainen T-paita

Hauskat I do my own stunts paidat
Tämän paidan kuva esittää sähköpotkulaudalla kaatumista. Mene tuotteeseen TÄSTÄ.

Mistäs tämä teksti sitten oikein tulee?

Eräs tuttavamme kysyi joskus aikoinaan, että voisimmeko valmistaa hänelle sellaisen paidan, jossa on tikku-ukko, joka lentää ilmakaaressa polkupyörän selästä pois, ikään kuin matka olisi ”tyssännyt” siihen kohtaan. Noh, mehän sitten toteutimme tämän pyynnön. Hänelle nimittäin oli käynyt juurikin näin, ja kaulassa koreili niskatuki jokusen viikon.

Teet mukamas omat stuntit, kun ryvet niin että sattuu…

Tuttavamme oli loukannut itsensä mäkipyöräilyssä ja halusi itseironian kautta viihdyttää tuttavaporukkaansa. Tämä on juuri se missä me voimme auttaa sinua! Voimme toteuttaa älyttömimmätkin ideat ja hauskimmat tekstipaidat. Niin kuin näissä I do my own stunts-paidoissa, voimme suunnitella myös kuvan, jos se on mahdollista toteuttaa ääriviivagrafiikalla.

Painomenetelmän vuoksi painatus kestää kankaassa hyvin kiinni ja saat nauttia paidastasi monta vuotta. Paidan voi pestä +40C mutta kuivausrumpuun sitä ei kannata laittaa. Painatus kestää kyllä senkin, mutta kangas kutistuu kuivausrummussa.

Tässä ovat uusimmat I do my own stunts paidat ja collarit

Olemme pikkuhiljaa siirtymässä käyttämään ECO-merkinnällä varustettuja college-tuotteita. Kokemamme mukaan nämä kankaat ovat korkeatasoisia ja kangas on niin sanotusti huoltovapaa. Kankaan uloin kerros on 100% luomupuuvillaa ja se ei nukkaannu niin kuin tekokuituinen kangas saattaisi tehdä. Pidämme kuitenkin valikoimassamme vielä 50/50 (50% puuvilla/50% polyester) colleget niiden kysynnän vuoksi.