Uudistettu kauppa on nyt käytössäsi!

Uusi kauppa on nyt avattu uudella alustalla. Tervetuloa ostoksille!

Kaikkia tuotteita ei ollut mahdollista siirtää uuteen kauppaan, kun kauppiaalta kerta kaikkiaan loppuvat rahkeet kesken, mutta ei se mitään. Niitä on mahdollista saada kun pyytää. Tarkoitus on tehdä niin, että ne loputkin lisätään ajastaan kauppaan kunhan siihen pystytään.

SEPA-maksu takaisin

SEPA-maksu, eli tilisiirto on tulossa takaisin kunhan yrityksen pankin vaihto on tapahtunut. Yrityksellä on ollut aiemmin tili Handelsbankenissa. Pankki vetää toimintansa Suomesta, niin sen vuoksi tilimme siirtyy OmaSP-pankkiin. Tämä siirto tapahtuu 1.9.2024. Se on myös sattumoisin sama aika kun ALV-kanta muuttuu!

ALV 25.5% muutos

Arvonlisäverokanta muuttuu myös 1.9. alkaen. Verkkokaupassa on huoltokatko 31.8.2024 kello 18.00 alkaen, ja se päättyy 1.9. kello 00.00. Haluamme varmistaa, että kaikki maksujärjestelmät pysyvät muutoksessa mukana, eikä kenellekään aiheudu mitään maksuongelmia kyseisenä aikana. Mitä hintoihin tulee, ALV:n muutos ei vaikuta tuotteiden myyntihintoihin. Ainoastaan postimaksuihin tulee pieni muutos.

ALV muutoksen vaikutus postimaksuihin

Arvonlisäverotuksen korotus vaikuttaa kaupassamme ainoastaan postimaksuihin. Niihin tulee pieni korotus.

Korotukset:

  • Tarrojen toimitus: 3,10€ -> 3,50€
  • Postipaketit (automaatti/asiamies-) 6,00€ -> 6,50€
  • Matkahuolto lähipaketti 6,00€ -> 6,90€

Tutustumistarjous:

Nyt lokakuun loppuun asti koodilla HPIPO15 heijastavat trikoopipot -15% alennusta. (Alennus 3€-3,45€). Alennus tulee näkymään kassalla kun syötät edellä näkyvän koodin sille varattuun kenttään. Tämä koodi ei löydy kaupasta ja se on vain sinulle tarkoitettu!