Joulunaika – toimitukset

Joulunajan tilaukset olisi hyvä hoitaa hyvissä ajoin jo senkin takia, että valmistamme tuotteet vasta tilauksesta. Tässä muutama vinkki kuinka toimia. Haluamme myös pitää toimintamme ”läpinäkyvänä”!

Maahantuojan varasto / Oma varasto

Koska emme valmista omaan varastoomme valmiiksi tuotteita, saatamme toisinaan joutua tilaamaan maahantuojilta lisää tarvikkeita (tekstiilit/painomateriaalit) joista valmistamme myytävät tuottet, aina silloin kun joku tekee tilauksen verkkokaupassamme. Poikkeuksellinen maailmantilanne saattaa vaikuttaa myös maahantuojan varastoihin. Tämän vuoksi olisi hyvä, että joululahjoiksi tarkoitetut tuotteet tilattaisiin hyvissä ajoin, jotta ehdimme toimittaa ne jouluksi. Meidän pitää myös ehtiä tehdä niihin painatukset.

Maahantuojan varastosta löytyvien paitojen toimitusaika on yleensä noin viikko ottaen huomioon viikonlopun, jolloin posti ei kulje. Omasta varastostamme paidat toimitetaan nopeammin! Toimitusaika on yleensä 2-5 arkipäivää. Käytä siis hyödyksesi ilmoittamaamme varastotilannetta PERUSTUOTTEET-kategoriassa. Voit ottaa meihin yhteyttä ennen kuin teet tilauksen tarkistaaksesi löytyykö haluttu paita varastostamme. Päivitämme varastosaldoa käsin ja siitä johtuen saldoissa saattaa esiintyä pientä heittelyä. Jos olet tehnyt jo tilauksen, ja haluamaasi tuotetta ei saa kohtuullisessa ajassa toimitettua sinulle, otamme aina yhteyttä heti pikimmiten tehtyäsi tilauksen. On erittäin tärkeää, että seuraat sähköpostiasi, jonka annoit meille tilauksesi yhteydessä! Saatamme myös soittaa päivällä puhelimitse joissain tapauksissa, tai laittaa tekstiviestiä. Numero, josta otamme yhteyttä, on 0451312665.

Joulumainos 2021 T-Mafia
Pidätämme oikeuden muuttaa näitä tietoja, jos esimerkiksi COVID-19 tilanne muuttuu. Otamme aina yhteyttä asiakkaaseen, jos jokin ehto muuttuu tilauksen käsittelyn aikana!

Mihin menessä pitää tilata että ehtii jouluksi?

Tilaukset olisi hyvä tehdä 18.12. mennessä niin ehdimme valmistamaan ne. Tähän tietoon saattaa tulla muutoksia, jos havaitsemme, että rahkeemme eivät riiitä tai saatavilla oleviin tuotteisiin tulee radikaalisti muutoksia! Otamme aina yhteyttä tilaajaan tällaisessa tapauksessa ja ilmoitamme asiasta ensi sijassa verkkosivustomme kautta.

Meiltä löytyy edelleen jonkunlainen paitavarasto omasta takaa, jota voit tarkastella PERUSTUOTTEET -kategoriasta. Tuotteen tiedoissa on tuotekuvauksessa merkittynä varastosaldo, jota päivitämme käsin sitä mukaa kun tilaukset lähtevät meiltä tai varastoomme tulee lisää tuotepohjia. Kaikkiin varastostamme löytyviin paitoihin on mahdollista saada painatus riippumatta siitä, että onko paitavaihtoehto annettu mahdolliseksi tilata halutun tuotteen kohdalla. Käytä tätä hyödyksesi! Tuotteen hinta ei muutu vaikka paitapohjana käytettäisiinkin jotain muuta väriä mitä tuoteominaisuuksissa on mahdollista valita.

Mutta jos haluttua paitaväriä ei löydy varastostamme, eikä sitä ole saatavilla maahantuojaltakaan, tuotepohja täytyy tilata keskusvarastosta, Euroopasta. Maahantuoja saa tuotteen viikon päästä, ja meille se saapuu 1-2 päivää tämän jälkeen. Toimitusaika voi tästä syystä venyä kahteen viikkoon. Emme voi vaikuttaa asiaan. Yritämme pitää varastossamme joitain kappaleita niitä paitavärejä, joita tarjoamme suosituimmissa tuotteissamme esimerkiksi mustaa, royal sinistä, valkoista, punaista ja kulta/keltaista.

Asiakaspalvelua joka päivä jouluun asti

Olemme tavoitettavissa päivittäin joulun alla ainakin sähköpostitse, jos sinulle ilmenee jotain kysyttävää joulun ajan tilauksista, tai ihan muuten vaan. Osoite, johon voit laittaa viestiä on t-mafia@t-mafia.fi , tai käytä sivuston alalaidasta löytyvää sinistä Chat-ikkunaa
Pyrimme vastaamaan viestiisi aina aamupäivästä ilta-kahdeksaan! Pitkiä päiviä tiedossa siis 🙂 Tämä koskee myös viikonloppuja. (ASPA viettää joulua 24.12.-27.12.2021)

Voit laittaa meille viestiä myös Facebookin viestimen kautta.

Loppuvuoden toimitukset 2021

Tilaamme maahantuonnista tarvittaessa tavaraa viimeisen kerran tämän vuoden puolella 16.12. (poikkeuksena suuret tilaukset, tilausarvo yli 200€). Emme voi kuitenkaan vaikuttaa maahantuojan varastoon. Toimitamme omasta varastostamme tuotteita arkipäivisin koko loppuvuoden, myös joulun jälkeisellä viikolla, niin kauan kuin tuotteen valmistamiseen tarvittavat materiaalit löytyvät varastostamme! Tarkista siis saldot PERUSTUOTTEET -kategoriasta jos teet tilauksesi 16.12. jälkeen ja haluat tilauksesi vielä perille vuoden 2021 aikana.

Nyt pidemmittä puheitta toivotamme Teille hyvät asiakkaamme ja lukijoillemme oikein hyvää joulun odotusta, ja tervetuloa verkkokauppaamme ostoksille!