Hoitaja tai pelastaja T-paidat

Kerromme toisinaan uusista tuotteistamme täällä blogissamme ja tällä kertaa vuorossa ovat tammikuun 2022 aikana lisätyt hoitaja- sekä pelastaja-aiheiset T-paidat. Olemme suunnitelleet nämä tuotteet kunnioituksesta hoitajia ja pelastajia kohtaan! Nämä kyseiset ammattiryhmät ovat puhdasta timanttia ja ansaitsevat mielestämme erityismaininnan.

Valikoimaamme on tullut hiljattain uutena vaihtoehtona T-paidat naisten mitoituksilla. Lisäksi naisten paidoista löytyy kauniita ja pirtsakoita värejä. Toki niitä löytyy PERUS T-paidoistakin. Koko perheelle on käytännössä mahdollista saada samanväriset paidat. Jos tuotteen kohdalla ei ole juuri sitä väriä minkä haluaisit, voit aina kysyä meiltä onko sitä kuitenkin mahdollista tilata. T-paidoissa on reilusti yli 30 väriä, mutta pidämme niistä vain suosituimpia värejä omassa varastossamme. Varastoamme voi muuten tarkastella PERUSTUOTTEET-kategoriasta, jossa on jokaisen tuotteen (värin) kohdalla listattuna senhetkisen paitavärin ja koon varastosaldo.

Seuraavassa joitain tuotekuvia hoitaja-versiosta.

Luoja etsi kaikista vahvimmat naiset ja teki heistä hoitajia

Teimme painatuksesta myös sellaisen version, jossa on tekstiksi valittuna sairaanhoitaja. Paidat saa muotoonleikatussa versiossa ja PERUS T-paidassa. Tässä esimerkkikuvia sairaanhoitaja-vaihtoehdolla naisille tarkoitetuissa muotoonleikatuissa paidoissa sekä PERUS T-paidoissa, jotka ovat tarkoitettu kaikille sukupuolille (unisex).

Luoja etsi kaikista vahvimmat naiset ja teki heistä sairaanhoitajia

Kaiken tämän hullun maailmantilanteen ohella toimii myös erittäin arvostettu ammattiryhmä, pelastajat. Heille olemme luoneet seuraavanlaisen T-paidan. Jos haluat tilata tämän tuotteen, ja mielestäsi miehet-sanan paikalla pitäisi lukea ”naiset”, se on mahdollista. Kerro toiveesi meille, ja vaihdamme sanan. Pystymme näin toteuttamaan hyvinkin erilaisia toiveita painatusten suhteen. Meillä on printteihin täysin vapaat kädet, ja voimme vaihtaa niistä minkä tahansa osan toiseksi, jos asiakas näin haluaa! Kannattaa kysyä, jos tuotteen printti ei suoraan vastaa toiveitasi. Tuote käsitellään tällaisissa tapauksissa räätälöitynä tuotteena.

Luoja etsi kaikista vahvimmat miehet ja teki heistä pelastajia

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi ja saat tiedon uusista tuotteistamme ja tarjouksistamme sitä kautta.