T-Mafian tuotteet valmistetaan erillisessä tuotantotilassa yksityisasunnossa, johon kellään muulla, kuin yrittäjällä on pääsy. Tilaan ei pääse ulkopuolisia henkilöitä.

Tuotantotahti vähennetään 1 kerta/viikkoon (ma, ti tai ke). Käytämme tuotantotilassa poikkeustilan aikana erillisiä työvaatteita/suojavaatetusta, joita ei käytetä tuotantopisteen ulkopuolella tai päinvastoin. Pahoittelemme, mutta emme tilaa varastoomme poikkeustilan aikana ulkopuolisista varastoista/tukuista tuotteita, että näillä mennään! Varastostamme löytyy kuitenkin jonkinlainen valikoima t-paitoja aikuisille ja lapsille, sekä pipoja, kangaskasseja ja vauvan bodeja. Myymme omasta varastostamme normaalisti tuotteita ja noudatamme erityistä varovaisuutta tuotteiden käsittelyssä koko tuotantoportaassa, sekä tilausten kuljettamisessa postituspisteeseen. Tuotantoketju keskeytetään välittömästi, jos yrittäjällä epäillään minkäänlaista flunssaan/koronaan liittyvää virustartuntaa... näin on tehty muulloinkin kuin tämän poikkeustilan vallitessa!

Otamme huomioon yleisestikin ottaen tilanteita muulloinkin kuin vain nyt... emme tuota tekstiilejä sairaana ollessa muinakaan aikoina. Viestinvälitys asiakkaan ja T-Mafian välillä hoidetaan muuten kuin olemalla tekstiilien luona tuotantopisteen äärellä. Meillä on pienyrityksenä mahdollisuus hoitaa internetin välityksellä hoidettavat asiat tuotantopisteen ulkopuolella. Lisäksi varastoitavat tuotteemme ovat eristettyjä henkilön kosketuksesta - tuotteet ovat joko säilytyslaatikoissa tai kaapeissa/lipastoissa.

Ethän jätä tuotteita tilaamatta poikkeustilan aikana pienyrittäjiltä!