Lisäohjeita maksamiseen

Minkä tahansa maksuvaihtoehdon valitsetkin, niin älä sulje selaintasi, ennen kuin olet sivulla "Tilauksesi on vastaanotettu".

Ennakkomaksu tilisiirtona

tilisiirto.png
* Kun valitset tämän maksuvaihtoehton, tilauksesi käsitellään vasta kun siitä on saatu maksu tilillemme.
* Järjestelmämme lähettää sinulle tilausvahvistuksen, joka sisältää tiedot maksamiseen (lasku).
* Tilauksella on maksuaikaa 14 vuorokautta tilauksen kirjautumisesta järjestelmäämme.
* Jos haluat tilauksesi kotiin ja maksaa vasta myöhemmässä vaiheessa, valitse maksutavaksi Checkout-maksupalvelun kautta esimerkiksi Collector, Jousto tai Everyday. Katso näiden maksutapojen tiedot jälkeisemmästä kohdasta.
* Lasku (tilausvahvistus) tulee siihen sähköpostiin, johon olet luonut asiakastilisi, ja se sisältää tiedot laskun maksamiseen. Sen voi myös katsoa ja ladata omista tiedoista kun olet kirjautunut asiakastilillesi.
* Tarkista siis heti sähköpostisi kun olet tehnyt tilauksesi loppuun. Jos laskua (tilausvahvistusta) ei näy, tarkista myös roskapostilaatikkosi.
* HUOM: Jos tilausvahvistus ei tule tunnin sisällä sähköpostiisi, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä! On myös mahdollista, että antamasi sähköpostiosoite ei ollut oikein!
* Tilisiirtoa maksuvaihtoehtona käytettynä tilaus on sitova, ja siihen voidaan käyttää normaaleja lainmukaisia maksujärjestelyjä! (huomautusmaksu, viivästyskorko, perintätoimisto)
* Tilauksesi "tilaksi" tulee automaattisesti "Odottaa maksusuoritusta" kun käytät tilisiirtoa maksuvaihtoehtona, ja tila muuttuu "Maksu hyväksytty", kun siitä saatu maksu on vastaanotettu. Tilisiirrossa kestää yleensä 1-3 pankkipäivää.
* Tilauksen hyväksymisestä tulee erillinen ilmoitus sähköpostiisi.

Jos syystä tai toisesta et saa tilauksestasi tilausvahvistusta, joka on samalla lasku, voit käyttää seuraavia tietoja laskun maksamiseen:
Saaja: T-Mafia
IBAN-tilinumero: FI89 3131 1000 7093 23
BIC-koodi: HANDFIHH
VIESTI: tilausnumerosi (voit tarkistaa sen omalta tililtäsi tilausten kohdalta)
Eräpäivä on tilauksesta 14 päivää.

Checkout verkkomaksut verkkopankkitunnuksilla tai laskulla/osamaksulla:

* Checkout -palvelun maksuehdot
* Checkout-palvelua käyttäen voit hoitaa tilauksen maksamisen verkkopankkitunnuksilla, tai jälkikäteen maksetulla laskulla tai jakaa ostokset osamaksuihin.
* Järjestelmäämme tulee ilmoitus, että olet maksanut tilauksesi, ja se on automaattisesti hyväksytty.
* Tilauksesi käsitellään välittömästi, ja se siirretään tuotantoon.
* Checkout on nopein ja helpoin tapa maksaa!
* Checkout hyväksyy mm. seuraavat verkkomaksuvaihtoehdot:
728x90.png
(Jos kuvake ei näy, tarkista selaimesi mainosbannereiden näkymistila!)
* Valitse maksutavat-kohdasta haluamasi vaihtoehto.
* Jos valitsit verkkopankkimaksun, anna verkkopankillesi käyttäjätunnukset. HUOM: tunnukset pyytää pankki, ei verkkokauppias!
* Jos valitset maksutavaksi Jouston/Collectorin/Everydayn (osamaksu/lasku), tulee sinun antaa heille henkilötietosi luottotietojen varmistamista varten.
* Mitkään edellämainitut tunnusten tiedot eivät rekisteröidy järjestelmäämme.
Kaikkien tietojen antaminen tapahtuu salatussa yhteydessä asiakkaan ja maksuntarjoajan välillä!
* Kun olet verkkopankissasi, anna tarvittavat tiedot, hyväksy maksusi, ja odota pieni hetki.
* ÄLÄ SULJE SELAINTASI
* Maksuntarjoaja siirtää sinut takaisin tilausvahvistukseen sivustollemme, ja jos näin ei käy, verkkopankistasi löytyy painike "Siirry takaisin verkkokauppaan", jota klikkaamalla pääset takaisin tilauksen loppuunviemiseen.
* Jos suljit vahingossa selaimesi maksutapahtuman aikana, tai tapahtuman aikana on tullut sähkökatkos, järjestelmämme ei voi välttämättä rekisteröidä tilaustasi! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse siitä sähköpostista, jonka olet asiakastilin luonnin yhteydessä antanut. Checkout-palvelu on todennäköisimmin ehtinyt tallentamaan maksusuorituksesi, jonka me voimme tarkistaa. Emme kuitenkaan näe, mitä asiakkaamme on tilannut.

COLLECTOR, OP LASKU, JOUSTORAHA - lasku/osamaksu (Checkout-palvelun yhteydessä)

* Saat tilauksestasi jälkikäteen postitse laskun paperiversiona, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tilaus on automaattisesti hyväksytty!
* Muista seurata päiväpostiasi laskun saamiseksi. Joissakin tapauksissa maksuaikaa saattaa tulla jopa 30 päivää riipuen siitä, mihin aikaan kuukaudesta olet tilauksesi tehnyt.
* Muuta huomioitavaa maksutavasta: edellä mainitut maksupalvelut yleensä veloittavat laskutuslisän sekä niihin liittyy vuotuinen korko.

PayPal: Maksa luottokortilla (VISA, Mastercard)

* PayPal-tili on kansainvälinen tili, johon voi liittää luottokortin.
* Kun maksat PayPalilla, järjestelmämme siirtää sinut PayPal-tilisi kirjautumiseen.
* Kaikki maksutapahtuman vaiheet ovat suojattuja!
* Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, voit maksaa tilauksesi luottokortilla, valitse silloin maksaminen vierailijana. Tiliä ei ole pakko luoda. Laita valinta kohtaan jossa et halua luoda PayPal-tiliä.
* Älä missään tapauksessa sulje selainta kesken maksutapahtuman! Järjestelmämme ei voi rekisteröidä tilaustasi, jos maksutapahtuma keskeyteteään.