Erikoisväri, custom, mittatilaus

Kun tuotteen missä tahansa ominaisuudessa (väri, koko, puoli) lukee erikoisväri, custom tai mittatilaus, on kyseessä räätälöity tai normaalista poikkeavan värinen tuote, jolla on erillainen palautusoikeus! Esimerkiksi, valtaosa asiakkaistamme haluaa, että tekstiilissä kuva/printti on edessä. Haluamme kuitenkin tarjota joillekin tuotteillemme vaihtoehdon valita painatukselle puolen. Tuotteen lisäominaisuuksissa on silloin merkintä "Haluan painatuksen eteen / taakse (custom)". Vaikka tuote kuuluisi muutoin palautusoikeuden joukkoon, kumoaa selkäpainatus palautusoikeuden. Lisäksi selkään painettavat kuvat estävät tuotteemme logon näkyville painattamisen.

Mitä tarkoitetaan räätälöinnillä?

Räätälöinti on yleisesti käytettävä termi sellaiselle tuotteelle, joka muokataan alkuperäisestä tuotteesta asiakkaan toiveiden mukaiseksi. T-mafia tarjoaa paljonkin tällaisia tuotteita, että asiakkaat saisivat mm. mahdollisimman persoonallisia ja tilanteisiin sopivia t-paitoja itselleen. Teemme valmiiksi kuvan/tekstin ja annamme idean, ja asiakas saa itse valita mitä muuta tekstiiliin painatetaan (esim. nimi). Yleensä tällaiset tuotteet ovat ei palautettavien joukossa. Haluamme kuitenkin tarjota asiakkaalle sellaisen version kyseisestä tuotteesta, jolla on palautusoikeus. Näiden tuotteiden kohdalla on maininta, mitä väriä ja tekstiä palautusoikeus koskee. Räätälöitävän tuotteen kohdalla on myös aina merkintä ominaisuudesta tuotetiedoissa.

Esimerkkejä

Paitaan saa halutun nimen, mutta tämänkaltaisissa tuotteissa yleisimmin valittu "nimi" on iskä tai pappa. Sen vuoksi olemme antaneet palautusoikeuden nimille, joita eniten käytetään ja paidan värille musta, joka on suosituin paidan väri. Voihan paidassa toki lukea vaikka Reiska, mutta silloin tuotteen jälleenmyynti ilman huomattavaa tappiota on miltei mahdotonta.

Suosittu paita, jossa saa jälleen kerran valita keneksi kutsutaan. Tälle paidalle annamme tietysti myös tekstivaihtoehtoja, koska yleisimmin tärkeimmäksi kutsutaan isää, iskää tai äitiä. Paidan väri jälleen musta, ja muut värit katsotaan räätälöidyiksi.

Tässä paidassa saadaan valita vuosiluku ja painatuksen väri. Haluamme kuitenkin tarjota myös palautusoikeuden omaavan tuotteen. Koska yleisimmin tällaisia tuotteita ostetaan 50-vuotiaalle, haluamme tarjota tämän paidan palautusoikeudella, kun vuosiluku on valkoisella painatuksella kuluvan vuoden 50-vuotias, ja yleisimmin käytetty musta paita, tietysti! Tarjoamme myös erikoisemman väripainatuksen.