Tällä sivulla esitetyt tarjoushinnat muuttuvat automaattisesti takaisin normaalihintoihin kun tarjous päättyy.
Tuotteet valmistetaan tilauksesta.

T-Mafian kevättarjouksia (21.4.-3.5.2023)

Tuotteiden kohdalla on kerrottu tarjouksen ajankohta. Varastostamme loppuvat tuotteet toimitetaan heti kuin mahdollista. Pidätämme oikeuden tarjouksen muutokseen, jos tuotetta ei ole saatavilla Euroopan keskusvarastosta maahantuojan kautta. Pyrimme pitämään tuotevalikoimamme sellaisena, että toimitukset onnistuvat 14 vuorokauden sisällä siitäkin huolimatta, että tekstiili ei ole omassa varastossamme. Otamme sinuun heti yhteyttä jos tuotteen toimitus viivästyy.

Pipot | Pipot ovat Moutain Wear Puijo-merkkiä. Näitä on mahdollista saada myös pitkinä versioina. Laita meille viestiä, jos haluat pitkän (Long 28cm) version piposta.

EkokassitT-Paidat / Lady-paidat
Tiesithän, että jos tarjoamamme väri ei miellytä, voit valita varastostamme toisenvärisen vastaavan tuotteen. Tuotetiedoissa on maininta jos muun värinen tuote on mahdollista tilata.ECO-Hupparit (ei varastotuote, toimitusaika 5-10 arkipäivää)
Voit kysellä huppareista saatavilla olevista väreistä. Kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja ei ole tuoteominaisuuksien kautta mahdollista valita. Laita viestiä sivustolta löytyvän sinisen yhteydenottopainikkeen kautta. Vastaamme mahdollisimman pian.